نقد و بررسی
The Kite RunnerThe Kite Runner
بسیاری از منتقدان ادبی می گویند مشخصه اصلی کتابهای خالد حسینی، خوشخوان بودن آنهاست. سادگی در روایت و تصویر نمودن احساسات عمیق انسانی از علل اصلی این ویژگی است. اگرچه کتابهای خالد حسینی روایت دردناکی از رنجهای انسانها دارند، اما پایانبندی خوب آن و سرانجام کار شخصیتها به قدری جذاب و زیباست که خواندنشان حال مخاطب را خوب می کند.
رمان The Kite Runner نوشته ی خالد حسینی نویسنده افغانی تبار یکی از داستانهای بسیارجذاب وتاثیرگذاری است که تا مدتها ذهن خواننده را درگیر رخدادها و قصه خود خواهد کرد.
کتاب The Kite Runner
خالد حسینی کتاب The Kite Runner را در سال ۲۰۰۳ نوشت. داستان دربارۀ پسری به نام امیر است که در کِشاکِش سالهای اشغال افغانستان، با خانوادهاش به امریکا مهاجرت میکند، اما گویی چیزی در گذشتۀ او جا مانده است. امیر سالها بعد به افغانستان بازمیگردد تا از قدیمیترین همبازی کودکیاش خبری بگیرد؛ دوستی که به او احساس دِین دارد. غافل از اینکه حوادث غیرمنتظرهای در انتظار امیر است…
رمان The Kite Runner
شخصیت پردازی رمان The Kite Runner چون هر رمان موفق دیگری بسیار عالی است.نویسنده شخصیت های ملموس و قدرتمندی خلق کرده، شخصیت هایی که گویی برای مخاطب آشناست و در جهان واقعی آنان را دیده. این عنصر به همراه سایر عناصر دیگر رمان The Kite Runner را بسیار جذاب و خواندنی کرده است به نحوی که خواننده را بی وقفه به دنبال خود می کشاند و با توجه به اینکه هدف اصلی بسیاری از داستانها نشان دادن خصلت و طبیعت شخصیت هاست و اینکه انسان آن چه را دوست دارد و به آن معتقد است را غالبا زمانی که تحت فشار است بروز می دهد، این کتاب به خوبی این کشمکش را به تصویر می کشد.
خالد حسینی
خالد حسینی همچون هر نویسندهای یک نگاه نوستالژیک و متعصبانه به سرزمینش دارد. به همین دلیل رمان The Kite Runner به دور از مرزهای تعریف شده در جغرافیای سیاسی، روایت یک فرهنگ است. فرهنگی که به دلیل اشتراکات زبانی برای مخاطب ایرانی ملموس و خواندنی است.
هرچه سیاستمداران و یا اساتید دانشگاه با جملههای کلیشهای نتوانستهاند نزدیکی فرهنگ ما و افغانیها را به یک باور تبدیل کنند، خالد حسینی با رمان The Kite Runner بدون آن که عمدی در این کار داشته باشد، تجربیات مشترک ایرانیها و افغانیها را در یک فرهنگ واحد به خواننده خود ارایه میدهد.
این رمان انگلیسی در 342 صفحه توسط انتشارات دنیای زبان و با کیفیتی مطلوب در اختیار علاقمندان قرار داده شده.
0دیدگاه